Beurzenkalender

PAN Amsterdam 18-25 november 2018

PAN Amsterdam 18-25 november 2018

De eigentijdse beurs voor kunst, antiek & designPAN Amsterdam is al ruim 25 jaar de belangrijkste nationale beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten inmiddels meer dan 40.000 kunstliefhebbers, van beginnende tot de meest ervaren verzamelaars, zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten. PAN Amsterdam is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. PAN 2018 vindt plaats van 18 tot en met 25 november in de RAI Amsterdam - Parkhal (Hal 8).

Voor bezoekersinformatie zie: www.pan.nl


Leden Koninklijke VHOK
 op PAN Amsterdam 2018

A. Aardewerk Antiquair-Juwelier, Kunstgalerij Albricht, Bastings & Van Tuijl, Kunsthandel A.H. Bies, Bijl-van Urk, Kunsthandel P. de Boer, Bruil & Brandsma Works of Art, Daatselaar Fine Art & Antiques, Douwes Fine Art, John Endlich Antiquairs, Galerie Tiny Esveld, Foumani Persian Gallery, Bernard C.M. Grijpma Kunst en Antiek, Gude & Meis Antique Clocks, Heutink Ikonen, Hotei Japanese Prints, Frides Laméris Kunst en Antiekhandel, Limburg Antiquairs, Inter-Antiquariaat Mefferdt & De Jonge, Mentink & Roest, Polak Works of Art, Kunsthandel Pygmalion, Jacob J. Roosjen, Robert Schreuder Antiquair, Marjan Sterk Fine Art Jewellery, Kunsthandel Inez Stodel, Salomon Stodel Antiquités, Tóth Ikonen, Kunstzalen A. Vecht, Verbeek-Schuttelaar, Kunsthandel E.J. van Wisselingh & Co, Kunsthandel Mieke Zilverberg.


PAN Praatjes - woensdag 21 november

PAN Praatjes - woensdag 21 november

Voor het derde jaar staat de Koninklijke VHOK met het programma PAN Praatjes op Kunst- en antiekbeurs PAN Amsterdam: U vindt ons woensdag 21 november van 12:00 tot 17:00 op het PAN Podium. 

Vereniging van kunsthandelaren
Onze leden zijn de ogen van de kunst- en antiekmarkt. De Koninklijke VHOK, opgericht in 1911, is de oudste en meest gerenommeerde vereniging van kunsthandelaren in Nederland. Wij zijn het kennisinstituut van de kunsthandel in Nederland en staan garant voor kwaliteit en transparantie. Het Koninklijke VHOK-logo fungeert als een keurmerk. Onze leden streven samen naar de hoogste standaarden op het gebied van connaisseurschap, kennis en ethische normen. Kennisinstituut
De 65 leden vertegenwoordigen alle denkbare disciplines. Ze zijn kunsthistorische connaisseurs met veel praktische kennis en inzicht in de waarde(ontwikkeling) van objecten. Gezamenlijk hebben we een ongekende hoeveelheid kennis in huis over authenticiteit, kwaliteit en esthetische waarde van kunst en antiek.

PAN Praatjes
Onze specifieke kennis maar ook de kennis en expertise van andere professionals uit het kunstveld beklijft het beste door kunst en antiek zelf te ervaren.

Onder leiding van moderators Kati Wieg en Joost Heutink zullen bij elk tafelgesprek één van onze experts aanschuiven met een interessant kunstobject en andere professionals uit het kunstveld. Onder wie Paul van Gelderen - tax manager bij Deloitte en Martin Finkelnberg - hoofd van het Team Kunst- en Antiekcriminaliteit bij de Landelijke Eenheid van het Korps Nationale Politie. 

Verschillende relevante onderwerpen voor de bezoeker aan PAN Amsterdam worden besproken. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. 


Maandag 29 oktober - Start Aanmelding
Maandag 29 oktober wordt de exacte programmering bekend gemaakt. Als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats, kunt u zich vanaf die datum ook aanmelden voor de verschillende tafelgesprekken.

Voor meer informatie PAN Amsterdam, klik 
HIER


« Back to home