Inloggen


Als u op dit moment bij ons een cursus volgt, log dan hier in.

« terug naar cursusoverzicht

Basiscursus Meubelen - De Lodewijk-stijlen - 3 oktober 14:00-17:00

Theo Daatselaar Antiquairs

Oenselsestraat 50

5301 EP Zaltbommel

Tel. 0418- 712 300
Mobiel. 06-54 39 41 08

E-mail: info@daatselaar.com

www.daatselaar.com

Aardewerk, glas, porselein, klokken, meubelen, sculpturen, zilver, schilderijen, tekeningen, gravures

Theo Daatselaar vestigde zich als antiquair in 1978 met zijn toenmalige compagnon Ronald Godhelp in Utrecht onder de naam Daatselaar & Godhelp Antiquairs. In de loop der jaren bouwden zij hun zaak uit tot een gerenommeerd bedrijf en werden een begrip in de Nederlandse kunstwereld. Medio 2008 verhuisde Theo Daatselaar vanuit Utrecht naar de oude vestingstad Zaltbommel, waar hij in een historische stadsboerderij zijn eigen kunsthandel vestigde onder de nieuwe naam Theo Daatselaar Antiquairs. In 2009 is zijn dochter Ilse Daatselaar bij hem in het bedrijf gekomen. 

In Zaltbommel en op de kunst- en antiekbeurzen de PAN en Tefaf laat Theo Daatselaar met zijn collectie zien dat hij generalist pur sang is. De collectie bestaat onder andere uit hoogwaardige Hollandse meubelen uit de 18e en vroeg 19e eeuw, waaronder bijzondere exemplaren uit de Louis Seize periode, zeldzame staande horloges, zilveren objecten, Chinees en Japans porselein, gecombineerd met schilderijen uit zowel de 17de ,18e en 19e eeuw, maar ook modern en impressionistisch werk. Op de beurzen presenteert Theo Daatselaar Antiquairs zijn collectie op een moderne wijze met ieder jaar weer een spraakmakende stand. 

Gedurende de jaren heeft Theo Daatselaar een indrukwekkend netwerk opgebouwd in de kunstwereld. Voor veel klanten is hij agent en adviseur voor het aan- en verkopen van antiek en kunst. Naast een gerespecteerde antiquair is hij tevens registertaxateur en kan hij voor u taxaties ten behoeve van successie en verzekeringen verzorgen.« Back to home