EN NL

Cursusprogramma

De eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen aan ons Cursusprogramma is najaar 2019.

In de cursus Kunst & Antiek in de Praktijk van de Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst delen gerenommeerde kunsthandelaren, vaak bekend van het televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch, hun unieke kennis en ervaring met u. De cursisten komen samen in de galerie van de antiquair; daarnaast worden musea, kunstbeurzen of restauratieateliers bezocht. Kunst en antiek komen dichterbij dan ooit; stukken worden in detail bekeken en toegelicht en u krijgt informatie over de waardeontwikkeling van objecten. Het gaat in deze cursus niet alleen over kennis, maar zeker ook over de liefde voor oude kunst & antiek.


Praktische informatie

De voorjaarscursus loopt van maart tot en met juni en de najaarscursus van september tot en met december. De cursus bestaat uit 11 dinsdagmiddagen van 14.00 uur tot ca. 17.00 uur op verschillende locaties in Nederland. De cursus wordt gegeven in groepen van maximaal 15 personen. Deelname kost € 750 (incl. BTW). Hiervoor ontvangt u tevens de digitale syllabus, een welkomstpakketje en toegang tot één van de grote kunst- en antiekbeurzen in Nederland. In het najaar is dat PAN Amsterdam.


Onderwerpen najaar 2019

De onderwerpen van de 11 middagen van de najaarscursus 2019 zijn bekend:

Aziatisch porselein, ikonen, kunst uit het Midden-Oosten, meubelen, klokken, schilderkunst Oude Meesters, Art Deco - Art Nouveau, zilver, glaswerk.Data najaar 2019

De data voor de najaarscursus worden eind maart bekend.Aanmelden of informatie opvragen

Stuur een e-mail naar info@kvhok.nl