EN NL

Course calendar fall 2020

Dates & Topics fall course 2020

In de cursus Kunst & Antiek in de Praktijk van de Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst delen gerenommeerde kunsthandelaren, vaak bekend van het televisieprogramma Tussen Kunst & Kitsch, hun unieke kennis en ervaring met u. De cursisten komen samen in de galerie van de antiquair; daarnaast worden musea, kunstbeurzen of restauratieateliers bezocht. Kunst en antiek komen dichterbij dan ooit; stukken worden in detail bekeken en toegelicht en u krijgt informatie over de waardeontwikkeling van objecten. Het gaat in deze cursus niet alleen over kennis, maar zeker ook over de liefde voor oude kunst & antiek.


Praktische informatie

De najaarscursus loopt van van september tot en met december. De cursus bestaat uit 11 dinsdagmiddagen van 14.00 uur tot ca. 17.00 uur op verschillende locaties in Nederland. De cursus wordt gegeven in groepen van maximaal 15 personen*. Deelname kost € 750 (incl. BTW). Hiervoor ontvangt u tevens de digitale syllabus, een welkomstpakketje en toegang tot één van de grote kunst- en antiekbeurzen in Nederland.

* Het aantal cursisten wordt eventueel naar beneden toe bijgesteld om de 1,5 meter afstand te waarborgen.


Onderwerpen najaar 2020

De onderwerpen van de 11 middagen van de najaarscursus zijn bekend:
Aziatisch porselein, Ikonen, Kunst uit het Midden-Oosten, Meubelen, Klokken, Schilderkunst Oude Meesters, Art Deco - Art Nouveau, Zilver, Glaswerk.


Data najaar 2020 (dinsdagmiddagen van 14:00 tot 17:00)

8 september - 15 september - 22 september - 29 september

6 oktober - 27 oktober

3 november - 10 november - 17 november - 24 november

1 december


Aanmelden of informatie opvragen over najaarsprogramma 2020

Stuur een e-mail naar info@kvhok.nl