EN NL

Vacature Chef de Bureau

24 uur per week | per direct

De Koninklijke VHOK in Amsterdam zoekt een Chef de Bureau voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 16-10-22


De Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst in Nederland (kortweg: Koninklijke VHOK), opgericht in 1911, is de oudste en tevens meest gerenommeerde vereniging van kunsthandelaren in Nederland. Wij weten als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is. Wie iets moois koopt, wil precies weten wat hij koopt. Dateringen, toeschrijvingen, staat en conservering van antiek, alles moet kloppen. Daarom mogen alleen de beste handelaren het Koninklijke VHOK-logo dragen. Onze leden zijn ‘de ogen van de kunst- en antiekmarkt’ en streven samen naar de hoogste standaarden op het gebied van connaisseurschap, kennis en ethische normen.


Wij zoeken per direct voor ons kantoor in Amsterdam een zelfstandige en communicatief vaardige


Chef de Bureau

24 uur per week

Wat ga je doen?
Als de chef de bureau van de Koninklijk VHOK voer je het secretariaat van de vereniging en ben je het eerste aanspreekpunt. Als vereniging behartigen we de belangen van meer dan 60 leden. Je onderhoudt contact met onze leden, particuliere kunst- en antiekliefhebbers en voorziet hen van informatie. Je ondersteunt het bestuur, waaronder het agenderen, voorbereiden en notuleren van bestuursvergaderingen. Je draagt zorgt voor de financiële en overige administratie en regelt alle facilitaire zaken. Ook zul je je bezighouden met de veranderende wet- en regelgeving op (inter)nationaal niveau, communiceer je hierover naar de leden en neem je deel aan vergaderingen met politie, ministerie en verenigingen. Je begeleidt en coördineert de verschillende commissies: Cursus, Evenementen en Vriendenkring. Daarnaast overzie je de website en de uitingen via sociale media. Tevens organiseer je het cursusprogramma Kunst & Antiek in de Praktijk dat twee keer per jaar plaatsvindt. Hiervoor bepaal je samen met de handelaren de invulling en zorg je voor de praktische zaken zoals het rooster en de organisatie.


Wat kun je?
Je hebt een hbo- of wo-niveau met bij voorkeur een communicatie-, marketing-, kunst- of media-achtergrond. Je Nederlands en Engels is vlekkeloos, zowel gesproken als geschreven. Je bent digitaal handig, hebt ervaring met verschillende computerprogramma’s en sociale media ook kun je goed schrijven.


Wie ben je?
Je bent een organisatietalent en een team player. Daarnaast ben je flexibel en betrouwbaar. Je kunt goed zelfstandig werken en vindt het niet erg om alleen te werken, omdat je het secretariaat alleen bemant. Je bent zeer communicatief vaardig en je schakelt in je communicatie gemakkelijk tussen verschillende doelgroepen. Je hebt belangstelling voor kunst en antiek en hebt affiniteit met de kunsthandel.


Wij bieden
Wij bieden je de mogelijkheid om in contact te komen met de beste antiquairs en kunsthandelaren van Nederland en kennis te nemen van de veelheid aan specialisaties.


Verder
Een overeenkomst voor 24 uur met een marktconforme beloning inclusief pensioenregeling, flexibele werktijden en een vergoeding van je reiskosten. Je hebt een leuke werkplek; ons kantoor is gevestigd in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

In eerste instantie gaat het om een jaarcontract met mogelijkheid van verlenging. Het bruto maandsalaris op basis van een 24-urige werkweek is minimaal € 1.350,-, afhankelijk van ervaring en competenties.


Solliciteren?
Stuur je motivatie en CV uiterlijk 16 oktober 2022 naar info@kvhok.nl ter attentie van mr. P.H. Ariëns Kappers, voorzitter.


Voor vragen kun je contact opnemen met Renee Schuiten-Kniepstra op info@kvhok.nl of 06-31 79 78 44.