EN NL
Deelnemende KVHOK leden Douwes Fine Art, Rueb Modern and Contemporary Art, Floris van Wanroij Fine Art, Dr. Lennart Booij Fine Art & Rare Items en Kunsthandel Studio 2000.

BRAFA in the Galleries

Tentoonstellingen in 126 galeries in 13 landen en 37 steden.

BRAFA in the Galleries
27 t/m 31 januari 2021


BRAFA ART FAIR reist deze editie zelf met het nieuwe initiatief 'BRAFA in the Galleries'. In plaats van op de beursvloer in Brussel richten de deelnemende galeries op hun eigen locatie speciale tentoonstellingen in en kunnen hier veilig relaties uitnodigen.


De website www.brafa.art is omgevormd tot een speciale beurseditie met deelnemer presentaties en stadsplattegronden voor de grotere steden. Woensdag 27 januari start de beurs met een online preview van 14.00 - 21.00 uur. Dagelijks om 18.00 zijn er online live lezingen.


Alle deelnemers hanteren dezelfde openingstijden en zijn op afspraak te bezoeken van donderdag 28 t/m zondag 31 januari 2021 van 11.00 tot 18.00 uur.


Deelnemende KVHOK leden zijn Douwes Fine Art in Amsterdam, Kunsthandel Studio 2000 in Blaricum, Floris van Wanroij Fine Art in Valkenswaard en Rueb Modern and Contemporary Art in Amsterdam. Door een bijzondere samenwerking is de speciale collectiepresentatie van Dr. Lennart Booij Fine Art & Rare Items te bekijken bij de Brusselse galerie Huberty & Breyne bekijken.


www.brafa.art