EN NL

Vriendenkring

De Koninklijke VHOK heeft een eigen Vriendenkring. Leden van deze vriendenkring komen bijéén om te leren over kunst en de wereld van kunst en antiek van dichtbij te ervaren.


De Vriendenkring organiseert tal van activiteiten voor kunstliefhebbers. In een open en informele setting, altijd in een inspirerende omgeving, wordt de unieke kennis en ervaring van de bij de Koninklijke VHOK aangesloten handelaren gedeeld.

Deze handelaren behoren tot de beste van Nederland. Zij hebben veel praktische kennis en inzicht in de waarde en waardeontwikkeling van objecten, en kunnen daar enthousiast en begrijpelijk over vertellen, vaak aan de hand van concrete voorbeelden en objecten. Wat is er nou leuker dan kunst en antiek zelf ervaren?


De Vriendenkring is een bloeiende, informele groep van kunstliefhebbers waar de kennis en passie voor kunst en antiek centraal staat.


Het lidmaatschap Vriendenkring is als volgt vastgesteld:
Als Vriend van de Koninklijke VHOK ontvangt u:

  • Toegang tot een netwerk van kunstkenners en -liefhebbers
  • Twee entreekaarten voor de kunst- en antiekbeurs PAN Amsterdam
  • Vriendenbijeenkomst met inspirerend kunst- en antiekprogramma
  • Meerdere events, zoals exclusieve lezingen of rondleidingen
  • Korting van € 50 op onze cursus Kunst & Antiek in de Praktijk of deelname aan één van de Cursus-bijeenkomsten. Twee keer per jaar worden er speciale Cursus-bijeenkomsten georganiseerd)
  • De mogelijkheid om tegen betaling per event iemand mee te nemen.

E-mail naar info@kvhok.nl als u meer wilt weten of zich wilt aanmelden als Vriend.

Lid worden van onze vriendenkring kan al voor €125 per kalenderjaar


Van harte welkom!