EN NL
Antiques Emporium

Antiques EmporiumGerststraat 22
6067 JH Linne

+31 6 48126692

info@antiques-emporium.com

De collectie van Chris Suma van Antiques Emporium heeft een sterke focus op glas uit de Art Nouveau en Art Deco periode. Zijn expertise ligt in de glaskunst van Johann Loetz Witwe, die beschouwd mag worden als één van de belangrijkste namen in de productie van iriserend Jugendstil glas.


De gespecialiseerde collectie van Antiques Emporium is onderscheidend in Nederland, hetgeen Chris Suma ook met een verfrissende visie weet te presenteren.

Hij brengt met passie en enthousiasme zijn uitgebreide glascollectie, gecombineerd met andere kunstobjecten uit de periode, onder de aandacht van het publiek.

Chris Suma doet dit vooral op kunstbeurzen in Nederland en België, maar ook voor een wereldwijd publiek via zijn website. Hij heeft daardoor ook een uitgebreide internationale clientèle opgebouwd. 


Chris Suma is daarnaast ook betrokken bij het onderzoek naar de glasproductie van Johann Loetz Witwe in samenwerking met de internationale onderzoeksgroep van Loetz. Zijn passie voor het vak is een grote drijfveer voor de vele internationale reizen die tot de verwerving van de meest unieke objecten en collecties leidt.

De collectie van Antiques Emporium is wisselend en divers. Een aantal namen die met regelmaat worden opgenomen in de collectie zijn Louis Majorelle, Émile Gallé, Daum, René Lalique, Charles Schneider, Fritz Heckert, Louis Comfort Tiffany, Riessner - Stellmacher & Kessel, etc.


Antiques Emporium is lid van de Koninklijke Vereeniging van Handelaren in Oude Kunst en van CINOA (Confédération Internationale des Négociants et Oeuvres d”Art)