EN NL

Kunstconsult - 20th century art | objectsSmederij 4
1185 ZR Amstelveen

020-3416476
06-24 96 01 96
info@kunstconsult.nl


Specialist in 20ste-eeuwse toegepaste kunst

Een van de grotere collecties 20ste-eeuwse toegepaste kunst in Nederland, tegen het verrassende industriële decor van een voormalige taxigarage. In de 500 m2 grote showroom is een uitgebreide collectie te zien, waaronder veel Nederlandse ontwerpen en buitenlandse iconen.


Kunstconsult legt zich toe op vroeg 20ste-eeuwse stijlen als Art Nouveau, Amsterdamse School, Art Deco en Modernisme. Maar ook naoorlogs design is hier te vinden. Meubels uit de hele 20ste eeuw worden gecombineerd met glaskunst en keramiek van 1900 tot nu. Ook lampen, tapijten, sculpturen en schilderijen maken deel uit van de collectie.


Openingstijden

De showroom is open voor bezoek op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur, of op afspraak. Adres: Smederij 4, 1185 ZR, Amstelveen. www.kunstconsult.nl


Het Kunstconsult team


Wiljan Versteeg

Mede-oprichter en senior taxateur met ruim een kwart eeuw ervaring. Wiljan is specialist op het gebied van collectievorming en verkoop van complete verzamelingen en bedrijfscollecties. Neem hierover contact op met Wiljan.


Naomi Verbeek

Galeriemanager. Kunsthistorica gespecialiseerd in 20ste-eeuwse toegepaste kunst en junior taxateur bij Tussen Kunst & Kitsch. Voor het kopen en inbrengen van objecten, neem contact op met Naomi.


Belinda Visser

Mede-oprichter van Kunstconsult en initiator en hoofdredacteur van Art Deco magazine. Voor advertenties in Art Deco magazine of andere samenwerkingen, neem contact op met Belinda.


Noortje Remmerswaal

Galerie-assistent en kunsthistorica. Noortje is verantwoordelijk voor de online content van Kunstconsult. Ze verzorgt de fotografie, doet onderzoek naar collectiestukken en is redacteur van Art Deco magazine.