EN NL

TEFAF Maastricht

11 - 19 maart 2023

TEFAF Maastricht wordt algemeen beschouwd als de meest toonaangevende kunstbeurs ter wereld en zet de standaard voor uitmuntendheid op de kunstmarkt. De beurs met 7000 jaar kunstgeschiedenis is een evenement dat verzamelaars, vertegenwoordigers van musea en kunstliefhebbers niet mogen missen.


TEFAF Maastricht 2023 presenteert 270 van 's werelds toonaangevende galeries, waarvan 13 voor het eerste deelnemen. Ook zullen 10 galeries toetreden tot de uitgebreide TEFAF showcase sectie die sinds 2008 het voortouw neemt in het bieden van een platform op grote beurzen aan nieuwere en jongere galeries.


Naast de traditionele gebieden van oude meesterwerken en antieke kunstwerken is er een grote verscheidenheid aan klassieke moderne en hedendaagse kunst te zien en te koop, evenals juwelen, 20e-eeuws design en werken op papier.


Maar liefst 18 leden van de Koninklijke VHOK nemen deel TEFAF Maastricht:

A. Aardewerk Antiquair-Juwelier, Kunstgalerij Albricht, Aronson Antiquairs, Kunsthandel A.H. Bies, Bijl-Van Urk Masterpaintings, Kunsthandel P. de Boer, Borzo Gallery, Endlich Antiquairs, Kunsthandel Jacques Fijnaut, Kollenburg Antiquairs, VKD Jewels, Mentink & Roest, Polak Works of Art, Marjan Sterk Fine Art Jewellery, Tóth Ikonen, Vanderven Oriental Art, VKD Jewels, Zebregs&Röell Fine Art and Antiques.


Meer informatie: www.tefaf.com